De nieuwste patch van Grand Fantasia nodigt boodschappers uit voor ‘Trials en Theaters’.

Gamigo daagt alle Sprite Messengers uit om de Mirage Trials en Crystal Dungeons te beheersen in Patch 42 “Trials en Theaters” voor Grand Fantasia. De volgende avonturen wachten op alle Boodschappers in patch 42:

  • Mirage Trial – Laser: De eerste van de Mirage Trials wordt gestart wanneer de Boodschappers naar een van de hoofdsteden reizen om de quest te accepteren. Nadat ze de kerker zijn binnengegaan, moeten ze het opnemen tegen mechanische soldaten en uiteindelijk tegen de drie eindbazen Artes, Shuchita en Carte.Mirage Trial – Mecha: De Trials zijn nog niet voorbij! In deze tweede kerker moeten de boodschappers het opnemen tegen de eindbazen War Machine, Mecha Magic Doll en de Armored Butcher.
  • Crystal Theater: Havanera: Op prikborden in hoofdsteden zullen spelers de ticketverkoper Rolle tegenkomen. Hij zal je reis naar Havanera boeken, waar eindbazen het tegen je op zullen nemen.
  • Kristal Theater: Tsepish: Tsepish is het volgende Crystal Theater waar de eindbazen al wachten op dappere Boodschappers. Als je deze opdrachten in beide Theaters succesvol uitvoert, verdien je niet alleen een Crystal Theater Membership Loyalty Card, maar ook de Muscular Babama Mount – die je moet zien om te geloven, want de Boodschappers worden letterlijk door een reus rondgetransporteerd!
GamesGames

De nieuwste patch van Grand Fantasia nodigt boodschappers uit voor ‘Trials en Theaters’.

Gamigo daagt alle Sprite Messengers uit om de Mirage Trials en Crystal Dungeons te beheersen in Patch 42 “Trials en Theaters” voor Grand Fantasia. De volgende avonturen wachten op alle Boodschappers in patch 42:

  • Mirage Trial – Laser: De eerste van de Mirage Trials wordt gestart wanneer de Boodschappers naar een van de hoofdsteden reizen om de quest te accepteren. Nadat ze de kerker zijn binnengegaan, moeten ze het opnemen tegen mechanische soldaten en uiteindelijk tegen de drie eindbazen Artes, Shuchita en Carte.Mirage Trial – Mecha: De Trials zijn nog niet voorbij! In deze tweede kerker moeten de boodschappers het opnemen tegen de eindbazen War Machine, Mecha Magic Doll en de Armored Butcher.
  • Crystal Theater: Havanera: Op prikborden in hoofdsteden zullen spelers de ticketverkoper Rolle tegenkomen. Hij zal je reis naar Havanera boeken, waar eindbazen het tegen je op zullen nemen.
  • Kristal Theater: Tsepish: Tsepish is het volgende Crystal Theater waar de eindbazen al wachten op dappere Boodschappers. Als je deze opdrachten in beide Theaters succesvol uitvoert, verdien je niet alleen een Crystal Theater Membership Loyalty Card, maar ook de Muscular Babama Mount – die je moet zien om te geloven, want de Boodschappers worden letterlijk door een reus rondgetransporteerd!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties