Dragon Ball Tokyo Game Show-aankondigingen

Vandaag werden op de Tokyo Game Show twee nieuwe aankondigingen gedaan voor de Dragon Ball-franchise. Bandai Namco onthulde een nieuwe trailer voor Dragon Ball: The Breakers en de comeback van Dragon Ball Z: Kakarot, deze keer op new gen consoles.

Dragon Ball: The Breakers

Ontdek meer Dragon Ball: The Breakers content in deze trailer waarin nieuwe speelbare personages en een nieuwe map worden geïntroduceerd. De antagonist Majin Buu zal beschikbaar zijn als Raider: zijn handelsmerk stelt hem in staat te evolueren naar zijn krachtigere vormen door Survivors te veranderen in snoepjes en ze op te eten.
Zodra hij evolueert naar zijn definitieve vorm, zal het hele overgebleven team van Survivors worden geabsorbeerd in zijn lichaam, waardoor de kaart van het spel zelf verandert. Ze zullen moeten vechten om te ontsnappen als ze eenmaal zijn opgeslokt.

De ranks van de overlevenden zullen ook groeien: degenen die in de Temporal Seams verloren zijn gegaan zullen niet alleen zijn, want een nieuwe overlevende zal zich bij hen voegen: De Boer! De Boer brengt het spel de mogelijkheid om de grond op te graven en als je geluk hebt, kun je voorwerpen verkrijgen. Dus aarzel niet en graaf bij elke kans die je krijgt, je weet nooit wat je zult vinden!

 

Van 22 september tot 25 september wordt een Open Beta Test gehouden op alle platforms. Spelers kunnen zich hier registreren om deel te nemen aan deze nieuwe gelegenheid om het spel uit te proberen zonder voorselectie. Wanneer het spel uitkomt, krijgen OBT-deelnemers die het spel kopen op hetzelfde platform en hetzelfde account waarmee ze aan de OBT deelnamen, een exclusief item in het spel voor hun personage om te dragen: de Oolong-sleutelhanger.

Bovendien zal Dragon Ball: The Breakers een link hebben met Dragon Ball Xenoverse 2, waarbij beloningen zullen worden gegeven in Dragon Ball Xenoverse 2 op basis van specifieke spelprestaties in Dragon Ball: The Breakers. Een update zal worden uitgevoerd na de release van Dragon Ball: The Breakers, waar spelers ook in-game beloningen kunnen verdienen op basis van hun spelprestaties in DDragon Ball Xenoverse 2. Blijf ons volgen voor meer details over de link functies!

Dragon Ball: The Breakers is op 14 oktober 2022 verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Dragon Ball Z: Kakarot

Springend op zijn vliegende nimbus glijdt Dragon Ball Z: Kakarot naar de nieuwe generatie consoles!

Met verbeterde graphics en betere prestaties herbeleven spelers de spannende avonturen van de Saiyan Goku, ook bekend als Kakarot, op zijn zoektocht naar kracht, uitdagingen en zijn drive om de aarde te beschermen in deze epische actie-RPG. De upgrade naar nieuwe genen zal beschikbaar en gratis zijn voor alle bezitters van Dragon Ball Z: Kakarot die spelen op PlayStation 4 en Xbox One.

Naast dit spannende nieuws is ook een vierde DLC-onderdeel van de Season Pass 2 aangekondigd: na het volgen van de verhaallijn van DRAGON BALL Z inclusief alle helden van de saga, kunnen spelers binnenkort het verhaal ontdekken van de vader van Goku, de Saiyan Bardock. Bardock: Alone Against Fate is de nieuwe DLC waarmee spelers zich kunnen voordoen als de dappere Saiyan die dapper alleen vocht om de thuisplaneet van de Saiyans te beschermen tegen de wreedheid van Lord Frieza.

Bereid je voor op nog meer verhalen in deze Season Pass 2, met de belofte om nog meer avonturen en iconische personages uit de geliefde serie toe te voegen.

Dragon Ball Z: Kakarot en de Season Pass 2 komen in 2023 uit op PlayStation 5 en XBOX Series X|S.

GamesGames

Dragon Ball Tokyo Game Show-aankondigingen

Vandaag werden op de Tokyo Game Show twee nieuwe aankondigingen gedaan voor de Dragon Ball-franchise. Bandai Namco onthulde een nieuwe trailer voor Dragon Ball: The Breakers en de comeback van Dragon Ball Z: Kakarot, deze keer op new gen consoles.

Dragon Ball: The Breakers

Ontdek meer Dragon Ball: The Breakers content in deze trailer waarin nieuwe speelbare personages en een nieuwe map worden geïntroduceerd. De antagonist Majin Buu zal beschikbaar zijn als Raider: zijn handelsmerk stelt hem in staat te evolueren naar zijn krachtigere vormen door Survivors te veranderen in snoepjes en ze op te eten.
Zodra hij evolueert naar zijn definitieve vorm, zal het hele overgebleven team van Survivors worden geabsorbeerd in zijn lichaam, waardoor de kaart van het spel zelf verandert. Ze zullen moeten vechten om te ontsnappen als ze eenmaal zijn opgeslokt.

De ranks van de overlevenden zullen ook groeien: degenen die in de Temporal Seams verloren zijn gegaan zullen niet alleen zijn, want een nieuwe overlevende zal zich bij hen voegen: De Boer! De Boer brengt het spel de mogelijkheid om de grond op te graven en als je geluk hebt, kun je voorwerpen verkrijgen. Dus aarzel niet en graaf bij elke kans die je krijgt, je weet nooit wat je zult vinden!

 

Van 22 september tot 25 september wordt een Open Beta Test gehouden op alle platforms. Spelers kunnen zich hier registreren om deel te nemen aan deze nieuwe gelegenheid om het spel uit te proberen zonder voorselectie. Wanneer het spel uitkomt, krijgen OBT-deelnemers die het spel kopen op hetzelfde platform en hetzelfde account waarmee ze aan de OBT deelnamen, een exclusief item in het spel voor hun personage om te dragen: de Oolong-sleutelhanger.

Bovendien zal Dragon Ball: The Breakers een link hebben met Dragon Ball Xenoverse 2, waarbij beloningen zullen worden gegeven in Dragon Ball Xenoverse 2 op basis van specifieke spelprestaties in Dragon Ball: The Breakers. Een update zal worden uitgevoerd na de release van Dragon Ball: The Breakers, waar spelers ook in-game beloningen kunnen verdienen op basis van hun spelprestaties in DDragon Ball Xenoverse 2. Blijf ons volgen voor meer details over de link functies!

Dragon Ball: The Breakers is op 14 oktober 2022 verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Dragon Ball Z: Kakarot

Springend op zijn vliegende nimbus glijdt Dragon Ball Z: Kakarot naar de nieuwe generatie consoles!

Met verbeterde graphics en betere prestaties herbeleven spelers de spannende avonturen van de Saiyan Goku, ook bekend als Kakarot, op zijn zoektocht naar kracht, uitdagingen en zijn drive om de aarde te beschermen in deze epische actie-RPG. De upgrade naar nieuwe genen zal beschikbaar en gratis zijn voor alle bezitters van Dragon Ball Z: Kakarot die spelen op PlayStation 4 en Xbox One.

Naast dit spannende nieuws is ook een vierde DLC-onderdeel van de Season Pass 2 aangekondigd: na het volgen van de verhaallijn van DRAGON BALL Z inclusief alle helden van de saga, kunnen spelers binnenkort het verhaal ontdekken van de vader van Goku, de Saiyan Bardock. Bardock: Alone Against Fate is de nieuwe DLC waarmee spelers zich kunnen voordoen als de dappere Saiyan die dapper alleen vocht om de thuisplaneet van de Saiyans te beschermen tegen de wreedheid van Lord Frieza.

Bereid je voor op nog meer verhalen in deze Season Pass 2, met de belofte om nog meer avonturen en iconische personages uit de geliefde serie toe te voegen.

Dragon Ball Z: Kakarot en de Season Pass 2 komen in 2023 uit op PlayStation 5 en XBOX Series X|S.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties