Fysieke retailversie Stray komt ook naar PlayStation 4

Annapurna Interactive en iam8bit, samenwerkend met Skybound Games voor de distributie, maken met veel plezier bekend dat de fysieke retailversie van Stray op 8 november verschijnt voor PlayStation 4 en wordt geleverd inclusief zes full-color artkaarten. Spelers die de retailversie van Stray aanschaffen voor de PlayStation 4, krijgen ook een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie van Stray.

Stray is een hooggeprezen third-person avontuur van ontwikkelaar BlueTwelve Studio waarin je als een kat speelt. De game verschenen afgelopen zomer en werd toen warm ontvangen door kattenliefhebbers van over de hele wereld. De retailversie van Stray voor de PlayStation 5 verschijnt op 20 september, op 8 november gevolgd door de PlayStation 4-versie. Fans kunnen beide versies van de game nu pre-orderen.

GamesGames

Fysieke retailversie Stray komt ook naar PlayStation 4

Annapurna Interactive en iam8bit, samenwerkend met Skybound Games voor de distributie, maken met veel plezier bekend dat de fysieke retailversie van Stray op 8 november verschijnt voor PlayStation 4 en wordt geleverd inclusief zes full-color artkaarten. Spelers die de retailversie van Stray aanschaffen voor de PlayStation 4, krijgen ook een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie van Stray.

Stray is een hooggeprezen third-person avontuur van ontwikkelaar BlueTwelve Studio waarin je als een kat speelt. De game verschenen afgelopen zomer en werd toen warm ontvangen door kattenliefhebbers van over de hele wereld. De retailversie van Stray voor de PlayStation 5 verschijnt op 20 september, op 8 november gevolgd door de PlayStation 4-versie. Fans kunnen beide versies van de game nu pre-orderen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties