Het King of Iron Fist Tournament keert met volle kracht terug in TEKKEN 8

Bandai Namco heeft Tekken 8 aangekondigd, de nieuwste iteratie in de Tekken-franchise. Tekken 8 brengt het gevecht naar de nieuwe generatie, gebruikmakende van de Unreal Engine 5 en verschijnt exclusief op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Tekken 8, ontwikkeld door Bandai Namco Studios, legt de lat voor vechtgames nog hoger en maakt ten volle gebruik van de kracht van de laatste generatie consoles door een van de meest visueel verbluffende titels in het genre ooit te ontwikkelen. Tekken 8 pikt de draad terug op na Heihachi Mishima’s nederlaag en focust op de rivaliteit tussen Jin Kazama en Kazuya Mishima.

“We zijn verheugd de nieuwe generatie Tekken voor te kunnen stellen”, aldus Katsuhiro Harada, Chief Producer bij Bandai Namco Studios. “Het team bij Bandai Namco Studios heeft hard zitten werken aan enkele nieuwe features die Tekken 8 naar een hoger niveau zullen tillen, onder meer dankzij de kracht van de laatste generatie consoles. We kunnen niet wachten om de komende maanden meer te tonen!”

“Reeds meer dan 25 jaar heeft Tekken op vlak van innovatie en uniekheid veel voor het vechtgenre betekend. Tekken 8 zet deze trend voort en we zijn dan ook blij de game te kunnen aankondigen,” Arnaud Muller, Bandai Namco Europe S.A.S CEO. “We kijken uit om de nieuwe features, personages en verhalen voor te stellen die het fighting game genre zullen voortstuwen.”

 

GamesGames

Het King of Iron Fist Tournament keert met volle kracht terug in TEKKEN 8

Bandai Namco heeft Tekken 8 aangekondigd, de nieuwste iteratie in de Tekken-franchise. Tekken 8 brengt het gevecht naar de nieuwe generatie, gebruikmakende van de Unreal Engine 5 en verschijnt exclusief op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Tekken 8, ontwikkeld door Bandai Namco Studios, legt de lat voor vechtgames nog hoger en maakt ten volle gebruik van de kracht van de laatste generatie consoles door een van de meest visueel verbluffende titels in het genre ooit te ontwikkelen. Tekken 8 pikt de draad terug op na Heihachi Mishima’s nederlaag en focust op de rivaliteit tussen Jin Kazama en Kazuya Mishima.

“We zijn verheugd de nieuwe generatie Tekken voor te kunnen stellen”, aldus Katsuhiro Harada, Chief Producer bij Bandai Namco Studios. “Het team bij Bandai Namco Studios heeft hard zitten werken aan enkele nieuwe features die Tekken 8 naar een hoger niveau zullen tillen, onder meer dankzij de kracht van de laatste generatie consoles. We kunnen niet wachten om de komende maanden meer te tonen!”

“Reeds meer dan 25 jaar heeft Tekken op vlak van innovatie en uniekheid veel voor het vechtgenre betekend. Tekken 8 zet deze trend voort en we zijn dan ook blij de game te kunnen aankondigen,” Arnaud Muller, Bandai Namco Europe S.A.S CEO. “We kijken uit om de nieuwe features, personages en verhalen voor te stellen die het fighting game genre zullen voortstuwen.”

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties