Blaas stoom af op de Nintendo Switch en Playstation 4&5 in Powerwash Simulator

Square Enix Collective® en FuturLab® maken bekend dat POWERWASH SIMULATOR later dit jaar verschijnt voor PlayStation®4 , PlayStation®5 en Nintendo Switch®. De heerlijk ontspannende simulator is al verkrijgbaar met Game Pass voor pc en console en Xbox Cloud Gaming (Beta), en te koop voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 en pc via Steam®.

Kenny Washmore, officiële powerwashing-expert, vertelt er meer over:
“Als je dol bent op powerwashing, weet je dat het niet altijd van een leien dakje gaat. Slang in de knoop, geen stroom, vuil water… was er maar een manier om die fijne, verfrissende voldoening zonder al dat gedoe te bereiken! Nou, die manier is gearriveerd hoor! Zodat ook JIJ als een pro kunt wassen!’ “Hier is POWERWASH SIMULATOR! Spoel al die overbodige complicaties aan de kant en geniet alleen van het leuke deel. Voel je fris, zonder uitgeput te raken! Was een auto, was een huis, reis naar afgelegen bestemmingen als Muckingham, en reinig alles wat je ziet! Schoonmaken was nog nooit zo leuk!

“Met POWERWASH SIMULATOR ervaar je de fijne voldoening van een grondige reiniging zonder dat je ervoor van de bank hoeft te komen! Voor al je vuile boel heb je genoeg aan één schoonmaakprogramma, en dat is POWERWASH SIMULATOR: een powerwash-wonder!”

GamesGames

Blaas stoom af op de Nintendo Switch en Playstation 4&5 in Powerwash Simulator

Square Enix Collective® en FuturLab® maken bekend dat POWERWASH SIMULATOR later dit jaar verschijnt voor PlayStation®4 , PlayStation®5 en Nintendo Switch®. De heerlijk ontspannende simulator is al verkrijgbaar met Game Pass voor pc en console en Xbox Cloud Gaming (Beta), en te koop voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 en pc via Steam®.

Kenny Washmore, officiële powerwashing-expert, vertelt er meer over:
“Als je dol bent op powerwashing, weet je dat het niet altijd van een leien dakje gaat. Slang in de knoop, geen stroom, vuil water… was er maar een manier om die fijne, verfrissende voldoening zonder al dat gedoe te bereiken! Nou, die manier is gearriveerd hoor! Zodat ook JIJ als een pro kunt wassen!’ “Hier is POWERWASH SIMULATOR! Spoel al die overbodige complicaties aan de kant en geniet alleen van het leuke deel. Voel je fris, zonder uitgeput te raken! Was een auto, was een huis, reis naar afgelegen bestemmingen als Muckingham, en reinig alles wat je ziet! Schoonmaken was nog nooit zo leuk!

“Met POWERWASH SIMULATOR ervaar je de fijne voldoening van een grondige reiniging zonder dat je ervoor van de bank hoeft te komen! Voor al je vuile boel heb je genoeg aan één schoonmaakprogramma, en dat is POWERWASH SIMULATOR: een powerwash-wonder!”

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties