EA en Motive Studios werken aan Iron Man-game

Electronic Arts en Motive hebben vandaag aangekondigd dat ze samen met Marvel werken aan een Iron Man-game. Het nieuws werd bekendgemaakt via een blogbericht op de officiële website van EA.

“We zijn verheugd te kunnen melden dat een gloednieuwe Iron Man-videogame voor één speler, in de derde persoon, in ontwikkeling is bij Motive Studio in Montreal. Het team wordt geleid door Olivier Proulx, die ervaring heeft met eerdere Marvel-titels zoals Marvel’s Guardians of the Galaxy, en wordt in de studio bijgestaan door een toegewijd team van gepassioneerde veteranen uit de industrie, waaronder Ian Frazier, Maëlenn Lumineau en JF Poirier.

De game is ontwikkeld in samenwerking met Marvel Games en bevat een origineel verhaal dat de rijke geschiedenis van Iron Man weerspiegelt. De complexiteit, het charisma en het creatieve genie van Tony Stark worden erin verwerkt en spelers kunnen voelen hoe het is om echt als Iron Man te spelen”

GamesGames

EA en Motive Studios werken aan Iron Man-game

Electronic Arts en Motive hebben vandaag aangekondigd dat ze samen met Marvel werken aan een Iron Man-game. Het nieuws werd bekendgemaakt via een blogbericht op de officiële website van EA.

“We zijn verheugd te kunnen melden dat een gloednieuwe Iron Man-videogame voor één speler, in de derde persoon, in ontwikkeling is bij Motive Studio in Montreal. Het team wordt geleid door Olivier Proulx, die ervaring heeft met eerdere Marvel-titels zoals Marvel’s Guardians of the Galaxy, en wordt in de studio bijgestaan door een toegewijd team van gepassioneerde veteranen uit de industrie, waaronder Ian Frazier, Maëlenn Lumineau en JF Poirier.

De game is ontwikkeld in samenwerking met Marvel Games en bevat een origineel verhaal dat de rijke geschiedenis van Iron Man weerspiegelt. De complexiteit, het charisma en het creatieve genie van Tony Stark worden erin verwerkt en spelers kunnen voelen hoe het is om echt als Iron Man te spelen”

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties