IGN Games Fix: Rockstar reageert op grootschalig lek GTA 6

Grand Theft Auto ontwikkelaar Rockstar Games heeft bevestigd dat de GTA 6 lekken die, 18 september, online verschenen echt zijn, maar dat de ontwikkeling niet zal worden beïnvloed. GTA 6 is niet de enige langverwachte game die de afgelopen dagen is uitgelekt, want er zijn nu ook beelden van een vroege versie van Diablo 4 online verschenen.

Sony heeft officieel bevestigd dat de PSVR2 geen games zal kunnen spelen die oorspronkelijk voor de originele PlayStation VR zijn gemaakt.

GamesGames

IGN Games Fix: Rockstar reageert op grootschalig lek GTA 6

Grand Theft Auto ontwikkelaar Rockstar Games heeft bevestigd dat de GTA 6 lekken die, 18 september, online verschenen echt zijn, maar dat de ontwikkeling niet zal worden beïnvloed. GTA 6 is niet de enige langverwachte game die de afgelopen dagen is uitgelekt, want er zijn nu ook beelden van een vroege versie van Diablo 4 online verschenen.

Sony heeft officieel bevestigd dat de PSVR2 geen games zal kunnen spelen die oorspronkelijk voor de originele PlayStation VR zijn gemaakt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties