Ontdek Synduality, de gloednieuwe sci-fi shooter van Bandai Namco Entertainment

Bandai Namco Europe S.A.S. kondigde vandaag SYNDUALITY aan, een nieuwe game die deel uitmaakt van een onlangs aangekondigde sci-fi franchise ontwikkeld door Game Studio. SYNDUALITY is een sci-fi shooter die zich afspeelt in een dystopisch futuristische wereld waar mens en AI een gezamenlijk bestaan moeten leiden en samen moeten werken om te overleven. Het spel komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

SYNDUALITY speelt zich af in 2222, jaren nadat een mysterieuze giftige regen genaamd “The Tears of the New Moon” het grootste deel van de mensheid heeft uitgeroeid en misvormde wezens heeft voortgebracht die nu op de bevolking jagen. Gedurende de ramp worden mensen gedwongen een ondergronds toevluchtsoord te bouwen, Amasia genaamd, waar ze een vorm van kunstmatige intelligentie ontdekken met de naam Magus en hiermee beginnen samen te werken.

“SYNDUALITY is een project waarbij we niet kunnen wachten tot spelers deze in handen hebben,” aldus Yosuke Futami, Producer bij Bandai Namco Entertainment Inc. “We hebben samengewerkt met beroemde designers zoals Neco voor het karakteristieke design en Ippei Gyoubu voor het mechanisch design, evenals het team van Game Studio om een leuke shooter te ontwikkelen met een krachtige gameplay en een unieke focus op de relatie tussen AI en mens. De band die wordt ontwikkeld zal invloed hebben op de manier van spelen en het verhaal.”

In het spel stappen de spelers in de schoenen van de Drifters, mensen die hun brood verdienen met het verzamelen van AO-kristallen, een zeldzame grondstof die op aarde beschikbaar is. In deze zoektocht moeten ze het opnemen tegen buitenaardse wezens die bekendstaan als Enders. De spelers kunnen rekenen op Magus, hun AI-partners, om hen door hun reis heen te leiden, hen te helpen in gevechten en aanwijzingen, hints en waarschuwingen te geven. Ondertussen wordt de band tussen de speler en AI verder ontwikkeld en versterkt. De gameplay en de gevechten in SYNDUALITY draaien om Cradle Coffins, bewapende voertuigen waarin de spelers over het oppervlak zwerven die ze volledig kunnen personaliseren, van het uiterlijk tot aan de wapenuitrusting, zodat ze bij hun eigen speelstijl passen. SYNDUALITY krijgt ook een multiplayermodus, waarbij andere Drifters zich bij de spelers voegen om hen te helpen bij hun missies of zich tegen hen keren, hun vooruitgang te belemmeren of tegen te vechten om hun kostbare grondstoffen te plunderen.

 

GamesGames

Ontdek Synduality, de gloednieuwe sci-fi shooter van Bandai Namco Entertainment

Bandai Namco Europe S.A.S. kondigde vandaag SYNDUALITY aan, een nieuwe game die deel uitmaakt van een onlangs aangekondigde sci-fi franchise ontwikkeld door Game Studio. SYNDUALITY is een sci-fi shooter die zich afspeelt in een dystopisch futuristische wereld waar mens en AI een gezamenlijk bestaan moeten leiden en samen moeten werken om te overleven. Het spel komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

SYNDUALITY speelt zich af in 2222, jaren nadat een mysterieuze giftige regen genaamd “The Tears of the New Moon” het grootste deel van de mensheid heeft uitgeroeid en misvormde wezens heeft voortgebracht die nu op de bevolking jagen. Gedurende de ramp worden mensen gedwongen een ondergronds toevluchtsoord te bouwen, Amasia genaamd, waar ze een vorm van kunstmatige intelligentie ontdekken met de naam Magus en hiermee beginnen samen te werken.

“SYNDUALITY is een project waarbij we niet kunnen wachten tot spelers deze in handen hebben,” aldus Yosuke Futami, Producer bij Bandai Namco Entertainment Inc. “We hebben samengewerkt met beroemde designers zoals Neco voor het karakteristieke design en Ippei Gyoubu voor het mechanisch design, evenals het team van Game Studio om een leuke shooter te ontwikkelen met een krachtige gameplay en een unieke focus op de relatie tussen AI en mens. De band die wordt ontwikkeld zal invloed hebben op de manier van spelen en het verhaal.”

In het spel stappen de spelers in de schoenen van de Drifters, mensen die hun brood verdienen met het verzamelen van AO-kristallen, een zeldzame grondstof die op aarde beschikbaar is. In deze zoektocht moeten ze het opnemen tegen buitenaardse wezens die bekendstaan als Enders. De spelers kunnen rekenen op Magus, hun AI-partners, om hen door hun reis heen te leiden, hen te helpen in gevechten en aanwijzingen, hints en waarschuwingen te geven. Ondertussen wordt de band tussen de speler en AI verder ontwikkeld en versterkt. De gameplay en de gevechten in SYNDUALITY draaien om Cradle Coffins, bewapende voertuigen waarin de spelers over het oppervlak zwerven die ze volledig kunnen personaliseren, van het uiterlijk tot aan de wapenuitrusting, zodat ze bij hun eigen speelstijl passen. SYNDUALITY krijgt ook een multiplayermodus, waarbij andere Drifters zich bij de spelers voegen om hen te helpen bij hun missies of zich tegen hen keren, hun vooruitgang te belemmeren of tegen te vechten om hun kostbare grondstoffen te plunderen.

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties