Speel nu de gratis Valkyrie Elysium-demo op Playstation-consoles

Square Enix® maakt bekend dat een gratis demo van Valkyrie Elysium™ nu is te downloaden, exclusief op de PlayStation®5 en PlayStation®4 . In de demo van dit nieuwe deel in de VALKYRIE-serie kunnen spelers als Valkyrie de vele gevechtsmogelijkheden proberen en het eerste deel van de game verkennen. Spelers kunnen hun vorderingen overzetten naar de volledige game, wanneer deze op 29 september 2022 voor consoles verschijnt

In Valkyrie Elysium wordt het lot van de wereld aan een jonge Valkyrie toevertrouwd door de All-Father, de hoogste der goden en heerser over de hele schepping. Tijdens haar missie om Ragnarok – de ondergang van de wereld – te voorkomen, moet deze Valkyrie diverse wapens, magie en de kracht van haar bondgenoten gebruiken om vele vijanden te overwinnen.Valkyrie Elysium verwijst enerzijds terug naar eerdere delen in de serie, onder andere met muziek van de vertrouwde componist Motoi Sakuraba, terwijl de game anderzijds een frisse, nieuwe richting inslaat met nieuwe vormen van mechanics uit klassieke vechtgames, zoals finishing moves en combo-systemen, maar dan gemaakt voor een action-RPG.

Valkyrie Elysium verschijnt als fysieke en digitale Standard Edition voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Een ‘digital only’ Standard Edition voor pc verschijnt via Steam. Daarnaast verschijnt een Digital Deluxe Edition voor alle platformen. De game is nu beschikbaar om te pre-orderen voor alle platformen

Valkyrie Elysium verschijnt op 29 september 2022 voor PlayStation 5 en PlayStation 4, en op 11 november 2022 voor pc via Steam.

 

GamesGames

Speel nu de gratis Valkyrie Elysium-demo op Playstation-consoles

Square Enix® maakt bekend dat een gratis demo van Valkyrie Elysium™ nu is te downloaden, exclusief op de PlayStation®5 en PlayStation®4 . In de demo van dit nieuwe deel in de VALKYRIE-serie kunnen spelers als Valkyrie de vele gevechtsmogelijkheden proberen en het eerste deel van de game verkennen. Spelers kunnen hun vorderingen overzetten naar de volledige game, wanneer deze op 29 september 2022 voor consoles verschijnt

In Valkyrie Elysium wordt het lot van de wereld aan een jonge Valkyrie toevertrouwd door de All-Father, de hoogste der goden en heerser over de hele schepping. Tijdens haar missie om Ragnarok – de ondergang van de wereld – te voorkomen, moet deze Valkyrie diverse wapens, magie en de kracht van haar bondgenoten gebruiken om vele vijanden te overwinnen.Valkyrie Elysium verwijst enerzijds terug naar eerdere delen in de serie, onder andere met muziek van de vertrouwde componist Motoi Sakuraba, terwijl de game anderzijds een frisse, nieuwe richting inslaat met nieuwe vormen van mechanics uit klassieke vechtgames, zoals finishing moves en combo-systemen, maar dan gemaakt voor een action-RPG.

Valkyrie Elysium verschijnt als fysieke en digitale Standard Edition voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Een ‘digital only’ Standard Edition voor pc verschijnt via Steam. Daarnaast verschijnt een Digital Deluxe Edition voor alle platformen. De game is nu beschikbaar om te pre-orderen voor alle platformen

Valkyrie Elysium verschijnt op 29 september 2022 voor PlayStation 5 en PlayStation 4, en op 11 november 2022 voor pc via Steam.

 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties