WIN!! Exclusieve PlayStation 4 Avengers controller

Wij hebben deze keer een hele unieke prijs weg te geven dankzij onze partner Nacon. Je kunt een exclusieve Avengers PlayStation 4 controller winnen welke je normaliter alleen kan bemachtigen bij een perskit van de Marvel’s Avengers game. Deze unieke controller bevat een handgeschilderd patroon met het Avengers logo. Wil jij deze controller winnen? Dan kun je een mailtje sturen naar prijsvraag@vgtrailers.nl o.v.v. Avengers Controller. Wij zullen dan contact opnemen met de winnaar en deze controller toe sturen.

*De actie loopt tot 30 september 2022.

GamesGames

WIN!! Exclusieve PlayStation 4 Avengers controller

Wij hebben deze keer een hele unieke prijs weg te geven dankzij onze partner Nacon. Je kunt een exclusieve Avengers PlayStation 4 controller winnen welke je normaliter alleen kan bemachtigen bij een perskit van de Marvel’s Avengers game. Deze unieke controller bevat een handgeschilderd patroon met het Avengers logo. Wil jij deze controller winnen? Dan kun je een mailtje sturen naar prijsvraag@vgtrailers.nl o.v.v. Avengers Controller. Wij zullen dan contact opnemen met de winnaar en deze controller toe sturen.

*De actie loopt tot 30 september 2022.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties