Ontspan en kom tot rust met Planet Zoo: Sounds of Summer op 28 september

Bereid je voor op 12 rustige tracks geïnspireerd door het wonder van Planet Zoo. Met etherische lo-fi remixes van de betoverende score van Planet Zoo, kunnen luisteraars genieten van de serene soundtrack die ze kennen en waar ze van houden met een chill-out twist. Gemengd door Frontier’s eigen audioteam, is elke track de perfecte gelegenheid om te ontstressen en na te denken over warme zomerdagen, en om vooruit te kijken naar de komende herfst. De combinatie van stripped-back beats en rijke texturen met de charme van Planet Zoo’s originele compositie, Planet Zoo: Sounds of Summer is een must-list voor zowel fans van lo-fi als beginnende dierenverzorgers die op zoek zijn naar een ontspannende auditieve metgezel.

Doe mee met het Planet Zoo community team voor een exclusieve première van het 80 minuten durende album in zijn geheel op Twitch en YouTube op woensdag 28 september om 17:00 uur. Leden van het audioteam zullen ook hun inzichten achter de schermen delen over hoe de levendige Planet Zoo-soundtrack werd omgevormd tot een rustgevende, door dieren geïnspireerde chillhop-mix.

GamesGames

Ontspan en kom tot rust met Planet Zoo: Sounds of Summer op 28 september

Bereid je voor op 12 rustige tracks geïnspireerd door het wonder van Planet Zoo. Met etherische lo-fi remixes van de betoverende score van Planet Zoo, kunnen luisteraars genieten van de serene soundtrack die ze kennen en waar ze van houden met een chill-out twist. Gemengd door Frontier’s eigen audioteam, is elke track de perfecte gelegenheid om te ontstressen en na te denken over warme zomerdagen, en om vooruit te kijken naar de komende herfst. De combinatie van stripped-back beats en rijke texturen met de charme van Planet Zoo’s originele compositie, Planet Zoo: Sounds of Summer is een must-list voor zowel fans van lo-fi als beginnende dierenverzorgers die op zoek zijn naar een ontspannende auditieve metgezel.

Doe mee met het Planet Zoo community team voor een exclusieve première van het 80 minuten durende album in zijn geheel op Twitch en YouTube op woensdag 28 september om 17:00 uur. Leden van het audioteam zullen ook hun inzichten achter de schermen delen over hoe de levendige Planet Zoo-soundtrack werd omgevormd tot een rustgevende, door dieren geïnspireerde chillhop-mix.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties