IGN Daily Fix: Xbox Update vernieuwt spelbibliotheek, opslag en meer

Microsoft heeft zijn september-update voor de Xbox Series en Xbox One-consoles vrijgegeven, waarbij de spelbibliotheek volledig wordt vernieuwd, aanpasbare kleuropties worden toegevoegd aan de Elite Series 2-controller, en meer.

De Splinter Cell remake zal worden herschreven om meer relevant te zijn voor een “modern publiek”. Een vacature voor een scriptschrijver gespot door PSU heeft enkele details onthuld over de komende Splinter Cell game, en het lijkt erop dat het een herschrijving en update van het origineel gaat krijgen. De populaire gaming YouTuber Jason Yevgeniy Gastrow (aka Dunkey) heeft Bigmode aangekondigd – een nieuwe game publishing bedrijf dat zal helpen indie games “te onderscheiden” van de massa.

GamesGames

IGN Daily Fix: Xbox Update vernieuwt spelbibliotheek, opslag en meer

Microsoft heeft zijn september-update voor de Xbox Series en Xbox One-consoles vrijgegeven, waarbij de spelbibliotheek volledig wordt vernieuwd, aanpasbare kleuropties worden toegevoegd aan de Elite Series 2-controller, en meer.

De Splinter Cell remake zal worden herschreven om meer relevant te zijn voor een “modern publiek”. Een vacature voor een scriptschrijver gespot door PSU heeft enkele details onthuld over de komende Splinter Cell game, en het lijkt erop dat het een herschrijving en update van het origineel gaat krijgen. De populaire gaming YouTuber Jason Yevgeniy Gastrow (aka Dunkey) heeft Bigmode aangekondigd – een nieuwe game publishing bedrijf dat zal helpen indie games “te onderscheiden” van de massa.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties